Η Fractional RF (Κλασματικές Ραδιοσυχνότητες) είναι ένα νέο είδος κλασματικής ανάπλασης του δέρματος που καλύπτει ευρύτερη ποικιλία τύπων δέρματος.
Η Fractional RF τεχνολογία προσφέρει μια απόλυτα ασφαλή μέθοδο, με βάση το ενεργειακό σύστημα, που συνδυάζει τη σε βάθος ελεγχόμενη επιδερμική κλασματική εκτομή με ταυτόχρονη παράδοση της θερμότητας βαθιά στο δέρμα. Το σύστημα εφαρμογής δίνει τη δυνατότητα στον θεραπευτή να εξατομικεύει τις παραμέτρους της θεραπείας, εξασφαλίζοντας ελάχιστη ταλαιπωρία, ελάχιστο διαστήματα διακοπής από δραστηριότητες και μέγιστη ασφάλεια για το δέρμα του ασθενούς.

Η τεχνολογία Fractional RF παρέχει κλασματική εκτομή, επιτρέποντας την αφαίρεση των κατεστραμμένων κυττάρων του δέρματος και την ανάπλαση των επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος για τη θεραπεία ήπιων έως μέτριων ρυτίδων και άλλων υφής ανωμαλιών, καθώς και τις κόκκινες και καφέ κηλίδες. Ταυτόχρονα, η ογκομετρική βαθιά δερματική θέρμανση εφαρμόζεται στις ίνες κολλαγόνου που προκαλεί άμεση και μακροπρόθεσμη σύσφιξη του δέρματος. Αυτή η συνδυασμένη θεραπεία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλα τα στρώματα του δέρματος για ένα βέλτιστο αποτέλεσμα. Μετά από επαναλαμβανόμενες θεραπείες, υπάρχει μια αξιοσημείωτη σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού, καθώς και βελτίωση της υφής του δέρματος.

Οι παραδοσιακές fractional συσκευές αισθητικής που χρησιμοποιούν ενέργεια λέιζερ σχετίζονται με υψηλότερο κίνδυνο επιπλοκών μετά τη θεραπεία δερμάτων με πιο σκούρα μελάγχρωση λόγω της επίδρασης του λέιζερ υψηλής έντασης σε δέρμα με περισσότερο χρώση. Αλλά με την τεχνολογία Fractional RF, το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας παρέχεται κάτω από το ανώτερο στρώμα του δέρματος και ο κίνδυνος ενεργοποίησης ανεπιθύμητης χρώσης μειώνεται δραματικά.

Η Fractional RF τεχνολογία βελτιώνει:

  • τη χαλαρότητα του δέρματος του λαιμού και του σιαγόνα.
  • τις ρυτίδες.
  • τους διευρυμένους πόρους.
  • τη μελάγχρωση.
  • τις ουλές ακμής.
  • τις ουλές.
  • τις ανωμαλίες υφής του δέρματος.
  • τον άνισο τόνο του δέρματος.