Image Skincare

Image Skincare

Image-Skincare.pdfImage-SkincareH Image Skincare είναι μια καταξιωμένη εταιρεία κλινικής φροντίδας του δέρματος, παρέχοντας επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και αποτελεσματικές λύσεις περιποίησης της επιδερμίδας. Ως η πιο καινοτόμος μάρκα στη βιομηχανία, η Image Skincare παράγει σταθερά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την αντι-γήρανση, την εξισορρόπηση, την ενυδάτωση και την λάμψη με σκοπό να βοηθήσει τον κόσμο να “Γεράσει Αργότερα” (Age Later™). Πρόκειται για μια επαγγελματική εταιρεία που είναι αφιερωμένη και δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της, την υψηλότερη ακεραιότητα υπηρεσιών, επαγγελματικών προϊόντων και τη συνεχή εκπαίδευση στον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας και των αισθητικών διαδικασιών.

Ποιότητα

Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Image Skincare αναπτύχθηκαν και δημιουργήθηκαν από διεθνώς αναγνωρισμένους χημικούς που εργάζονται μαζί με μία ομάδα γιατρών. Όλα τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Image κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και είναι απαράμιλλης ποιότητας στη σημερινή αγορά. Η φιλοσοφία της Image Skincare είναι να χρησιμοποιεί ανώτερα συστατικά για να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Χωρίς paraben

Η Image Skincare είναι αφοσιωμένη στην προσφορά ασφαλών προϊόντων χωρίς τη χρήση χημικών συντηρητικών όπως paraben. Η χρήση των paraben ως συντηρητικά στα καλλυντικά είναι αμφιλεγόμενη. Υπάρχουν κλινικές μελέτες που υποδηλώνουν ότι τα paraben έχουν πιθανούς κινδύνους για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της δραστηριότητας των οιστρογόνων. Η Image Skincare είναι μία από τις πρώτες εταιρείες περιποίησης επιδερμίδας που ξεκίνησε την αφαίρεση των paraben από τη σειρά προϊόντων της, στις αρχές του 2007. Όλες οι σειρές Image Skincare είναι χωρίς paraben. Η πιο καινοτόμος μάρκα περιποίησης επιδερμίδας στη βιομηχανία Η Image Skincare, θεωρείται από τις πιο καινοτόμους επωνυμίες περιποίησης επιδερμίδας στον κλάδο. Χρησιμοποιούν τα υψηλότερα ποσοστά των επιτρεπομένων ενεργών συστατικών από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και αναζητούν τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία περιποίησης της επιδερμίδας με στόχο την προσφορά επαναστατικών προϊόντων για κάθε τύπο δέρματος και κάθε δερματική ανησυχία. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάποια νέα επαναστατική τεχνολογία εμφανίζεται και αναστατώνει τον κλάδο της περιποίησης της επιδερμίδας. Το 2014, η καινοτομία ονομάστηκε Vectorize Technology™. Διαθέσιμη αποκλειστικά από την Image Skincare, η Vectorize Technology™ χρησιμοποιεί έως και 100 στοιβάδες δραστικών συστατικών όπως τα βλαστικά κύτταρα και τα πεπτίδια σε σφαιρικές μοριακές δομές. Μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα, τα συστατικά απελευθερώνονται σταδιακά, στρώμα μετά από στρώμα, προσφέροντας βαθύτερη διείσδυση του προϊόντος για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο, παρέχοντας παράλληλα απαράμιλλα αποτελέσματα.

Προϊόν

  • Πολυλειτουργικά προϊόντα που αποφέρουν αποτελέσματα.
  • Προϊόντα κωδικοποιημένα με χρώμα, ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας.
  • Εύκολα στη χρήση, εύκολα στην εκπαίδευση, εύκολα στην πώληση.

Πίλινγκ

  • Φωτίστε, συσφίξτε και δώστε λάμψη με μία εφαρμογή.
  • Ευρύ φάσμα πίλινγκ από Οργανικά ως TCA.
  • Πλήρως παραμετροποιήσιμα με τα I Enhance προϊόντα.
  • Μοναδική τεχνολογία με βάση τη γέλη.

Περιβάλλον

  • Χωρίς paraben.
  • Χωρίς πειράματα σε ζώα.
  • Ανακυκλώσιμη συσκευασία
Ζητήστε Παρουσίαση