Dermapen

Dermapen

Η συσκευή μικρο-βελονισμoύ Original Dermapen™ εισήχθη στην αγορά το 2012 και έχει συμβάλει στον επαναπροσδιορισμό της κλασματικής αναζωογόνησης (fractional rejuvenation). Το Dermapen 3™ είναι το τελευταίο και πιο προηγμένο μοντέλο του συστήματος Dermapen™, πλήρως επανασχεδιασμένο, λαμβάνοντας υπόψη της πληροφορίες που λαμβάνονται από χιλιάδες επαγγελματίες χρήστες του Dermapen™ σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται το χρυσό πρότυπο της τεχνολογίας μικρο-βελονισμoύ.

Προϊόντα Dermapen

Όταν το Dermapen™ εισήχθη για πρώτη φορά, ξεκίνησε μια επανάσταση στην αισθητική βιομηχανία. Οι θεραπείες που θα μπορούσαν να παρέχουν συγκρίσιμα αποτελέσματα, είχαν πολύ υψηλή τιμή τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον ασθενή ή είχαν πολλαπλούς περιορισμούς και ανεπιθύμητες παρενέργειες. Η Dermapen™ έγινε μια εναλλακτική λύση που όχι μόνο παρέδιδε ανώτερα αποτελέσματα, αλλά ήταν και οικονομικά αποδοτική. Σήμερα, η συσκευή μικρο-βελονισμού Dermapen™ είναι η καρδιά και η κεφαλή της συνεχώς αυξανόμενης γκάμας προϊόντων της Dermapen™.

Ωστόσο, ενώ η συσκευή μικρο-βελονισμού Dermapen™ μπορεί να είναι το πιο γνωστό μέλος της οικογένειας Dermapen™, δεν είναι το μόνο προϊόν. Η εταιρεία βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση για τη βελτίωση και την προσθήκη καινοτομιών στα προϊόντα της, προσπαθώντας πάντα να δημιουργήσει νέα και συναρπαστικά προϊόντα ώστε να εμπλουτιστεί τη σειρά των προϊόντων της καλύπτοντας τις ανάγκες των επαγγελματιών που εφαρμόζουν θεραπείες αισθητικής.

Εκτός από τα τρία είδη συσκευών μικρο-βελονισμού, η Dermapen™ Family είναι υπερήφανη για την Dermapen Cryo™, καθώς και τη δική της σειρά φροντίδας του δέρματος, DP Dermaceuticals™, ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα να λειτουργούν σε συνδυασμό με θεραπείες μικρο-βελονισμού Dermapen™.

Εάν σχεδιάζετε την προσθήκη μιας νέας συσκευής στον εξοπλισμό της κλινικής σας, να θυμάστε ότι ένα στυλό άλλαξε τα δεδομένα στην fractional αναζωογόνηση, φανταστείτε τι θα μπορούσε να κάνει ολόκληρη η Dermapen™ Οικογένεια.

Dermapen 3

Η Dermapen™ είναι μια επαναστατική συσκευή μικρο-βελονισμού, που έχει ως στόχο να ενισχύσει, να ανασηκώσει και να ανανεώσει το δέρμα. Η Dermapen 3™ είναι το τελευταίο και πιο προηγμένο μοντέλο που διατίθεται σήμερα. Η Dermapen 3™ έχει πολλά οφέλη:

 • Ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική στην διάτρηση του δέρματος από τα παραδοσιακά roller βελονισμού του δέρματος.
 • Έχει μια ανώτερη επίδραση στην αναζωογόνηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
 • Πολλαπλών ταχυτήτων και ρυθμιζόμενο βάθος της βελόνας.
 • Υψηλότερη αποτελεσματικότητα.
 • Αποτελεσματική θεραπεία σε περιοχές με δύσκολη πρόσβαση.
 • Προωθεί την χωρίς ουλές θεραπεία και φυσική αναπαραγωγή κολλαγόνου

Η Dermapen™ μπορεί εμφανώς να βελτιώσει την εμφάνιση σε:

 • Λεπτές γραμμές
 • Ρυτίδες
 • Χειρουργικές ουλές και ουλές ακμής
 • Ραγάδες
 • Μελάγχρωση

Η Dermapen™ αποτελείται από δύο μέρη: ένα ηλεκτρικό εξάρτημα χειρός που συνδέεται σε πρίζα για μια σταθερή και συνεπή πηγή ενέργειας και ένα άκρο μιας χρήσης που περιέχει 12 μικροσκοπικές βελόνες.

Μόλις το άκρο της βελόνας κουμπώσει στο εξάρτημα χειρός, η συσκευή Dermapen™ είναι έτοιμη για χρήση. Ο εσωτερικός κινητήρας του Dermapen™, που τροφοδοτείται με επαναστατική τεχνολογία AOVN™ (Advanced Vertical Oscillating Needling – Προηγμένο Κάθετο Παλλόμενο Βελονισμό), προκαλεί τις βελόνες στο άκρο να ταλαντώνονται με ρυθμό κοντά στο 110 στροφές ανά δευτερόλεπτο.

Όταν το άκρο της βελόνας έρχεται σε επαφή με το δέρμα, οι βελόνες δημιουργούν μικροσκοπικές διατρήσεις στην επιφάνεια του δέρματος, προκαλώντας μικρο-τραυματισμούς και την πρόκληση ανοσολογικής αντίδρασης και τη δημιουργία νέου υγιούς κολλαγόνου. Οι διατρήσεις δρουν επίσης ως μικρά κανάλια, τα οποία μεταφέρουν τοπικά θρεπτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας βαθιά μέσα στα στρώματα του δέρματος για αυξημένη δράση. Επειδή οι βελόνες ταλαντώνονται πολύ γρήγορα η κορυφή του Dermapen ™ εύκολα γλιστράει σε όλη την επιδερμίδα, χωρίς να να προκαλεί δερματική ρήξη.

Αυτή η μικρή, εύκολη στη χρήση συσκευή είναι σε θέση να παράγει παρόμοια, αποτελέσματα με ένα fractional λέιζερ, χωρίς τον κίνδυνο της υπέρ ή της υπο-μελάγχρωσης, καθώς και χωρίς άλλες παρενέργειες και χρόνο διακοπής δραστηριοτήτων που συνδέονται με αυτές τις αφαιρετικές θεραπείες με βάση τη θερμότητα που αν και αποτελεσματικές είναι πιθανόν να είναι βλαβερές.

Η Dermapen 3™ έχει όλα τα πλεονεκτήματα των παλαιότερων συσκευών, αφήνοντας πίσω τις όποιες ελλείψεις, ενσωματώνοντας όλα τα πλεονεκτήματα σε μια αυτοματοποιημένη συσκευή που είναι σε θέση να παράγει πάνω από 1.300 μικρές οπές στο δέρμα ανά δευτερόλεπτο, καθιστώντας τη Dermapen 3™ πιο αποτελεσματική από rollers, stamps και διάφορες άλλες αυτόματες συσκευές βελονισμού. Διαθέτει 12 βελόνες σε κάθε άκρο και έναν ισχυρότερο, πιο ομαλό, πιο ισχυρό κινητήρα ικανό να παρέχει σχεδόν 110 στροφές ανά δευτερόλεπτο (108 στροφές ανά δευτερόλεπτο, για την ακρίβεια) στην υψηλότερη ρύθμιση. Το βάθος της διείσδυσης είναι πλήρως ρυθμιζόμενο μεταξύ 0 έως 2,5 mm για να ταιριάζει σε κάθε περιοχή του σώματος και του προσώπου. Η ανώτερη τεχνολογία AOVN™ της Dermapen 3™ επιτρέπει την ομαλή λειτουργία και τα βέλτιστα αποτελέσματα.

 

Ζητήστε Παρουσίαση