CoolSculpting® by Zeltiq®

CoolSculpting® by Zeltiq®

Μια Επανάσταση στην Αισθητική Μείωση του Λίπους

Η πρωτοποριακή CoolSculpting τεχνολογία χρησιμοποιεί μια διαδικασία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ψύξης που ονομάζεται Cryolipolysis® για να στοχεύσει και να εξαλείψει τα λιπώδη κύτταρα, χωρίς χειρουργική επέμβαση, βελόνες ή διαστήματα διακοπής από καθημερινές λειτουργίες του ασθενή. Αυτή η μη χειρουργική διαδικασία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη στόχευση λιπώδη κυττάρων χωρίς βλάβη σε άλλα κύτταρα και ιστούς.

Διεύρυνση των Ευκαιριών σας με CoolSculpting Θεραπείες

Με αυτή τη μη επεμβατική τεχνολογία αφαίρεσης λίπους, δεν υπάρχουν βελόνες, δεν υπάρχουν τομές, δεν υπάρχει ανάγκη για αναισθησία και κανένας χρόνος αποκατάστασης. Οι ασθενείς τυπικά συνεχίζουν τις συνήθεις δραστηριότητες την ίδια ημέρα με τη διαδικασία, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για τους ασθενείς που αναζητούν μια μη χειρουργική εναλλακτική λύση στη λιποαναρρόφηση.

Ο Δροσερός Τρόπος Μείωσης του Λίπους

Η διαδικασία CoolSculpting στοχεύει και παγώνει τα λιποκύτταρα με Cryolipolysis®, μια μοναδική προηγμένη τεχνολογία ψύξης. Τα κύτταρα του λίπους στην περιοχή θεραπείας στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω των κανονικών μεταβολικών διεργασιών του σώματος, σταδιακά μέσω της απόπτωσης και της φαγοκυττάρωσης, με έναν τρόπο που δεν βλάπτει τους γύρω ιστούς.

Τεχνολογία

Προηγμένη Ιδιόκτητη Μηχανική

Η CoolSculpting τεχνολογία συνδυάζει την επιστήμη της Cryolipolysis® με την προηγμένη ιδιόκτητη μηχανική που χρησιμοποιούνται από τη Zeltiq® για την ανάπτυξη μιας πραγματικά καινοτόμου ιατρικής συσκευής.

Το σύστημα CoolSculpting είναι διαθέσιμο στους γιατρούς που ειδικεύονται σε αισθητικές επεμβάσεις, αισθητική ιατρική, δερματολογία και άλλες πρακτικές που παρέχουν θεραπείες διαμόρφωσης σώματος. Η διαδικασία CoolSculpting μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος στα πλαϊνά της μέσης, στην κοιλιά, στους μηρούς, και στην υπογένεια περιοχή (προγούλι).

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές, η διαδικασία CoolSculpting παρέχει μη επεμβατική μείωση του λίπους χωρίς βελόνες ή χειρουργικές τομές.

Η CoolSculpting Διαδικασία Cryolipolysis

Η CoolSculpting Cryolipolysis είναι η μη επεμβατική ψύξη του λιπώδους ιστού ώστε να επάγει τη λιπόλυση, τη μείωση του σωματικού λίπους χωρίς ζημία σε άλλους ιστούς. Οι επιστημονικές αρχές της διαδικασίας CoolSculpting Cryolipolysis ανακαλύφθηκαν από τους δερματολόγους Dieter Manstein, MD, PhD και R. Rox Anderson, MD, του Κέντρου Wellman Photomedicine στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη.

Οι γιατροί και η ομάδα τους διεξήγαν έρευνα που έδειξε ότι κάτω από προσεκτικά ελεγχόμενες συνθήκες, τα υποδόρια λιπώδη κύτταρα είναι φυσικά πιο ευάλωτα στις επιπτώσεις του κρύου από ότι ο περιβάλλοντας ιστός.
Η αρχική εργασία τους, που δημοσιεύθηκε στο Lasers in Surgery and Medicine  τον Νοέμβριο του 2008, έδειξε ότι:

  • Η έκθεση σε ψύξη μέσω εκχύλισης ενέργειας προκαλεί την απόπτωση των λιποκυττάρων, η οποία οδηγεί στην απελευθέρωση κυτοκινών και άλλων φλεγμονωδών μεσολαβητών που εξαλείφουν σταδιακά τα προσβεβλημένα κύτταρα.
  • Στους μήνες μετά την επέμβαση, τα φλεγμονώδη κύτταρα βαθμιαία αφομοιώνουν τα επηρεασμένα κύτταρα του λίπους, μειώνοντας το πάχος του στρώματος λίπους.
  • Τα λιπίδια από τα λιπώδη κύτταρα απελευθερώνονται αργά και μεταφέρονται από το λεμφικό σύστημα για να υποβληθούν σε επεξεργασία και να εξαλειφθούν, σαν αυτή του λίπους από την τροφή.

 

Με βάση τα ευρήματά τους, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι: “Η παρατεταμένη, ελεγχόμενη ψύξη των τοπικών ιστών μπορεί να προκαλέσει επιλεκτική μείωση του λίπους των κυττάρων και να επακολουθήσει απώλεια του υποδόριου λίπους, χωρίς να καταστραφεί το υπερκείμενο δέρμα.” Αυτή η ανακάλυψη, που ονομάζεται “επιλεκτική Cryolipolysis”, οδήγησε στην ανάπτυξη της πατενταρισμένης τεχνολογίας πίσω από τη μη επεμβατική διαδικασία CoolSculpting Cryolipolysis.

Ζητήστε Παρουσίαση